In atentia tuturor institutiilor publice!

Amenzi de pana la 20.000 de lei
pentru nereguli legate de REVISAL!

Evitati sanctiunile dure cu ajutorul Consilierului Legislatia muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual!

- Informatii complete
- Trucuri
- Sfaturi utile


Stimate director de institutie publica,
 
HG nr. 500/2011, modificata recent prin HG nr. 877/2016, stabileste nu mai putin de 14 contraventii legate de registrul general de evidenta a salariatilor bugetari (REVISAL), sanctionabile cu amenzi cuprinse intre 300 si 20.000 de lei!
 
De exemplu:
 
 amenda de la 10.000 lei la 20.000 lei pentru fiecare persoana identificata ca presteaza activitate fara ca datele ei sa fie transmise in registrul public;
 amenda de la 5.000 lei la 8.000 de lei pentru netransmiterea datelor in termenele prevazute;
 amenda de la 5.000 lei la 8.000 de lei pentru alterarea sau stergerea datelor din registrul public;
 amenda de la 3.000 lei la 6.000 de lei pentru completarea registrului public cu date eronate sau incomplete;
 
Lista completa a sanctiunilor o gasiti in lucrarea Consilier Legislatia muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual, impreuna cu alte informatii absolut esentiale despre problematica REVISAL pentru bugetari.
  
Printre ultimele modificari legislative se numara mult controversata Lege a salarizarii unice. Prin prezenta lege se doreste: 
 • Eliminarea disfunctionalitatilor salariale existente in sistemul public de salarizare;
 • Cresterea substantiala a salariilor de baza pentru personalul din educatie
 • Avansarea in gradatii se va face din 5 in 5 ani, prin majorarea salariului de baza avut cu procente cuprinse intre 2,5 si 7,5%
 • Stabilirea salariilor de baza ca valori nominale in lei pentru anul 2022, eliminarea coeficientilor de ierarhizare si a valorii de referinta utilizate in prezent
 • Stabilirea aceluiasi nivel de salarizare pentru functiile comune existente in cadrul familiilor ocupationale
 • Acordarea primei de vacanta anuale, sub forma de vouchere de vacanta
...si multe alte prevederi care vor afecta sistemul prezent de salarizare.
  
 
De ce este acest Consilier deosebit? In ce fel va ajuta?
 
1. In primul rand, Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual va ofera o imagine de ansamblu, foarte precisa si foarte detaliata, a lucrurilor obligatoriu de stiut despre REVISAL pentru personalul platit din fonduri publice:
 • Cadrul legal
 • Sfera de aplicabilitate
 • Obligatii generale ce le revin institutiilor/autoritatilor publice
 • Sanctiuni pentru neindeplinirea obligatiilor
 • Procedura de completare si transmitere a REVISAL
2. In al doilea rand, Consilierul abunda in instructiuni, atentionari si sfaturi privind fiecare aspect care, in practica, s-a dovedit ca genereaza probleme. 
 
In lucrarea Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual gasiti cel mai util material despre tot ce inseamna in momentul de fata REVISAL – este vorba despre capitolul “Registrul General de Evidenta a Salariatilor” care ofera o imagine pur si simplu completa a acestui subiect si care prezinta in detaliu modificarile intrate in vigoare odata cu aparitia HG nr. 877/2016, inclusiv lista celor 14 contraventii.
 
 
Retineti, va rugam, urmatoarele informatii de baza:

 
A. Sunt 4 acte normative care reglementeaza problema Registrului public pentru evidenta salariatilor bugetari:
 1. Legea nr. 284/2010
 2. HG nr. 500/2011
 3. Ordinul ministrului muncii nr. 2263/2016
 4. Ordinul ministrului muncii nr. 1918/2011
B. Obligativitatea infiintarii, completarii si transmiterii REVISAL revine institutiilor/autoritatilor publice carora le sunt aplicabile dispozitiile Legii nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, respectiv personalului care exercita o functie in baza unui contract individual de munca si/sau de serviciu, a unui act administrativ de numire ori a unui altfel de act emis in conditiile legii;
 
C. Conducatorul fiecarei institutii vizate de Ordinului nr. 2263/08.12.2016 are obligatia de a desemna una sau mai multe persoane din subordinea sa pentru a completa REVISAL;
 
D. Sunt 14 sanctiuni aplicabile in cazul neindeplinirii obligatiilor legate de REVISAL. 
 
Detalii complete in lucrarea Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual.
 
Formularul M500 este extrem de complex si descurajant. Ca urmare, apreciez ghidul dvs. care arata foarte clar cum trebuie completat totul, pas cu pas. Foarte utile sunt si comentariile si exemplele concrete.” Maria Toderoiu, responsabil resurse umane AJOFM, Constanta
 
Amenzile au crescut!
 
De exemplu, amenda este acum de 20.000 lei pentru fiecare persoana primita la munca fara transmiterea la ITM a registrului completat cu toate elementele contractului individual de munca.
 
Nu uitati! 
Gasiti informatii complete despre actuala problematica a ReviSal in capitolul “ReviSal pentru institutiile si autoritatile publice” din Consilier.
 
Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual, scurta carte de vizita:
 
 lucrare-biblioraft cu peste 500 de pagini, foarte usor de consultat gratie organizarii ingenioase pe baza de index de cuvinte-cheie; 
 52 de capitole, cu o densitate incredibila de informatii practice si studii de caz;
 6 actualizari pe an care va permit sa fiti permanent la curent cu informatiile de ultima ora si cu solutiile aferente;
 consultanta prompta oferita prin e-mail sau telefonic.
 
Aflati in doar 2 minute (!) solutia ORICAREI 
probleme de legislatia muncii cu care va confruntati! 

Nu este nicio exagerare!
Consilier Legislatia Muncii rezolva rapid orice problema de legislatia muncii, HR sau salarizare cu care va confruntati! 
 
Lucrarea poate fi consultata punctual, exact la domeniul dorit, pentru ca este excelent structurata, cu un sistem de codificare extrem de eficient. Astfel, raspunsul dorit poate fi gasit, intr-adevar, in doar 2 minute!
 
Toate subtilitatile legislatiei muncii sunt prezentate concis, la obiect, cu temeiuri legale, studii de caz si sfaturi practice de la specialisti!
 
 Aveti o problema legata de un concediu? 
 Abatere disciplinara? 
 Cumul de functii? 
 Clauza de neconcurenta? 
 Timpul de munca?
  
Oricare ar fi problema cu care va confruntati, in Consilier gasiti rapid raspunsul cautat. Capitolele Consilierului acopera TOT ce tine de Legislatia muncii, Salarizare si Resurse umane.
 
 
Aveti o problema mai complexa? Simtiti nevoia sa discutati mai pe larg cu un specialist?
Apelati la Serviciul de Consultanta Telefonica!
 
Da, in calitate de abonat la Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual, puteti obtine pe loc, telefonic, raspunsul detaliat la problema dvs. Specialisti de calibru va stau la dispozitie, gata sa va ofere o solutie impecabila, perfect argumentata, cu temeiuri legale si comentarii bazate pe o solida experienta practica.
 
Abonamentul dvs. la acest Consilier constituie de fapt un serviciu 
unic de informare si consultanta, care va pune la dispozitie:
 
1. lucrarea de baza – biblioraft elegant ce contine peste 500 de pagini de legislatia muncii comentata
 
2. serviciul de actualizare periodica a informatiei prezente in lucrarea de baza
 
3. serviciul de consultanta personalizata, in scris prin e-mail

NOU! Beneficiati de CONSULTANTA TELEFONICA gratuita, marti, o data pe luna, in intervalul 14:00-16:00. 
 
4. abonament GRATUIT la newsletterul electronic pentru Institutii Publice ce contine ultimele noutati din legislatia muncii, exemple de aplicare a Codului muncii precum si comentarii ale specialistilor asupra diverselor situatii atipice din relatia angajat-angajator – importanta sursa de informare pentru profesia dvs.
 
Comandati acum Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual prin intermediul talonului de comanda de aici.
 
Autoarea lucrarii este dna prof univ. Raluca Dimitriu…

...doctor in dreptul muncii, formator al magistratilor specializati in litigii de munca, in cadrul Institutului National al Magistraturii si membru in Consiliul Stiintific al Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane.
 
Imensa experienta practica a dnei prof. Raluca Dimitriu in instantele de judecata ii permite sa va dezvaluie nu numai solutii, ci si lucruri putin stiute despre subtilitatile legii si despre consecintele concrete ale acestora. 
 
Dna prof. Raluca Dimitriu va atrage atentia si asupra efectelor juridice ale anumitor cuvinte din lege (care nu degeaba au fost puse acolo unde au fost puse!) si va arata, totodata, care sunt interpretarile si solutiile corecte.
 
In toate cele peste 500 de pagini ale lucrarii Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual accentul cade pe procedurile complete de urmat, pe aspectele practice si mai ales pe chestiunile sensibile, pe capcanele care pot fi foarte usor trecute cu vederea.
  

 
Alegeti varianta de abonament care vi se potriveste
si primiti 2 CADOURI speciale:


Varianta CD Varianta TIPARITA Pachet REDUCERE 30%
694 lei + 5% TVA = 728.7 lei 749 lei + 5% TVA = 786.45 lei 1009 lei + 5% TVA = 1059.45 lei 
  

 

GARANTIE TOTALA!
Pentru a va convinge de utilitatea Consilier Legislatia Muncii. Resurse umane. Salarizare pentru bugetari si personal contractual va oferim o perioada de GARANTIE de 30 de zile. Primiti lucrarea, parcurgeti-o, utilizati-o cu incredere fara niciun risc: o puteti returna, in ambalajul original, in termen de 30 de zile, urmand sa primiti inapoi intreaga suma achitata, fara nicio intrebare suplimentara din partea noastra. 
 
Cu stima,

Carmen Paun
Coordonator oferta
Divizia Legislatia Muncii
Grupul romano-german de informatii specializate Rentrop & Straton
 
 
P.S. Nu uitati! Intreaga problematica ReviSal, actualizata conform HG nr. 877/2016, este explicata impecabil in capitolul specializat din Consilier Legislatia Muncii. Gasiti inclusiv numeroase studii de caz extrem de sugestive!

Formular de comanda

Rentrop & Straton da unda verde LIVRARII GRATUITE!
Cumparati de 247 Lei si livrarea este gratuita!
Doar in luna ianuarie costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de Rentrop&Straton - Grup de Editura si Consultanta in Afaceri pentru comenzi mai mari de 247 RON. Produsul va ajunge la locatia precizata de dvs. prin posta sau curier.

Bifati produsele dorite:Va rugam completati

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii!
Nume*
Prenume*
Telefon  
Telefonul este necesar pentru contactarea dvs. de catre firma de curierat in vederea livrarii produsului comandat.
E-mail*
Nota de informare!

termenii si conditiile site-ului!

Produsele achizitionate pot fi vizualizate si online, folosind platforma RS Pro, unica in Romania. Veti putea sa va logati imediat ce plata produsului este confirmata in contul nostru.
www.RSPRO.ro
* Pentru produsele in format digital, la cererea clientilor, Rentrop&Straton a decis sa ofere posibilitatea utilizarii produselor pe 3 computere diferite.